top of page
Forum for Strategi & Mangfoldigt Lederskab.jpg

Forum for Strategi & Mangfoldigt Lederskab

Forum for Strategi & Mangfoldigt Lederskab er et samarbejde mellem Natalia fra VÆRDBAR og Paulina og Louise, begge partnere i Substantia.

 

Sammen ønsker vi at give dig viden, erfaring og konkrete værktøjer til at omsætte DE&I til værdi, og til at synliggøre, kommunikere og forankre DE&I både organisatorisk og ledelsesmæssigt.

Vi ser, at DE&I er et afgørende konkurrenceparameter, der i stigende grad omfattes af lovkrav. Mange er derfor i gang med at definere, hvad deres DE&I-mål er, men er udfordret på, hvordan de kommer i mål.

 

DE&I er nemlig svært at operationalisere og organisere på en datadrevet og værdiskabende måde, blandt andet på grund af mange snitflader til ledelse, strategi, kommunikation samt de sociale- og governancemæssige aspekter af bæredygtighedskrav og ESG.

Derfor giver vores forum dig adgang til eksperter, viden og værktøjer, der styrker din profil inden for DE&I og din evne til at sætte en organisatorisk dagsorden.

 

Forum for Strategi & Mangfoldigt Lederskab er for ledere med og uden personaleansvar med reference til fx direktion og/eller med selvstændigt projektansvar inden for kommunikation, forandringsledelse, PR, HR, DE&I, People & Culture og strategi fra både det private og offentlige.

 

Vi mødes 4 gange årligt, 2,5 time pr. gang hos Substantia på Dampfærgevej 2, 2100 København. Online deltagelse er også mulig.

 

Næste hold starter den 13. august 2024. 

Ja tak, send mig mere info om pris og indhold

Tak for din besked

bottom of page