top of page

FOREDRAG

Vælg et af de mest populære foredrag nedenfor eller ring for en skræddersyet løsning.

nataliafolkemøde_edited_edited.jpg

Drømmer du så på dansk?

I dette foredrag trækker jeg på mine egne erfaringer som dansker med anden etnisk baggrund, og hvordan jeg har oplevet livet i Danmark - også på arbejdspladsen.

 

Hvordan kultur, traditioner og humor kan være både inkluderende og ekskluderende, hvad jeg har lært fra barn til voksen om diversitet i Danmark, og hvorfor jeg synes det er så vigtigt, at vi fokuserer mere på diversitet i vores væren end i vores gøren.

 

Foredraget giver blandt andet mine konkrete input til, hvad vi hver især kan gøre for at være mere diverse. Indadtil og udadtil. 

Barsel - en gave til arbejdsmarkedet

Barsel har i årtier været set som en omkostning for arbejdsgiverne og en barriere for karriere for medarbejdere. 

 

Men faktisk er barslen en gave og kilde til fantastiske potentialer for arbejdsgivere, der ønsker at gøre noget ved ulighed og bruge håndtering af barsel til at skabe værdi for både arbejdsgiver, ledere og medarbejdere.

God barselshåndtering er med andre ord et af tidens største konkurrenceparametre.

På baggrund af unik viden og data indsamlet af VÆRDBAR, stiller foredraget nemlig skarpt på de mange fordele ved at håndtere barsel strategisk, og giver konkret input til, hvordan de kan høstes.

Alt det, du ikke ved om økonomisk ligestilling

Hvad koster det kvinder at få børn eller at arbejde 1 time dagligt mere hjemmet end mænd? Er det kvindernes egen skyld, at de tjener mindre end mændene eller er mænd bare bedre til at forhandle?

 

Foredraget stiller skarpt på den økonomiske ulighed mellem mænd og kvinder i Danmark, og bryder med med en masse fakta den generelle forestilling om, at Danmark er et ligestillet samfund.

 

Du får stof til eftertanke og en række konkrete eksempler på, hvordan den økonomiske ulighed bunder i kønsroller, normer, bias og antagelser, som vi alle sammen ligger under for - og hvad vi kan gøre for at komme dem til livs. 

bottom of page